Vodafone karácsonyi flotta ajánlat

Lepd meg szeretteidet flotta előfizetéssel és beszéljetek egymással díjmentesen!

Ráadásul most 6000 forintot spórolhatsz új előfizetés kötése esetén.

KÉSZÜLÉKET KARÁCSONYRA?
Most 10 000 Ft kedvezményt kapsz minden 3G és 4G készülék árából!

HOGYAN MŰKÖDIK A KEDVEZMÉNY?

Amennyiben új flottatagot hozol be, ajánlásod 3 hónapon át havi 1000 Ft kedvezménnyel jutalmazzuk, amennyiben flottás előfizetéssel rendelkezel.

Az ajánlás alapján a csatlakozó új ügyfelünk szintén ezekben a kedvezményekben részesül.

Évente maximum 5 sikeres ajánlás után kaphatsz kedvezményt.

A kedvezményes flotta tarifa bármelyik Vodafone üzletben elérhető, illetve online is megrendelhető, a flotta online kóddal belépve.

ÉRDEKEL AJÁNLATUNK?
A csatlakozás részleteiért és a regisztrációért látogass el a www.vodafone.hu/ajanlo oldalunkra vagy érdeklődj üzleteinkben!
Flotta tarifád részleteiről kapcsolattartódnál érdeklődj.

A VODAFONE AJÁNLÓ PROMÓCIÓ 2015.07.29-től visszavonásig elérhető flotta előfizetéses meglévő és új Ügyfeleinknek. A promócióban regisztrált, Vodafone flotta előfizetéses Ügyfél Ajánlóként, közvetítőként jár el a Vodafone Magyarország Zrt. érdekében, amiért a szükséges feltételek teljesülése esetén jutalomban részesül. A jutalom három hónapon keresztül havi 1 000 Ft. A szerződéskötés során Ajánlott az Ajánló telefonszámát megadja, és a szükséges feltételek teljesülése esetén azonos jutalomban részesül. Az Ajánló és az Ajánlott jutalma egyaránt kizárólag azt követően esedékes, hogy Ajánlott sikeresen új szerződést kötött. A tájékoztatás nem teljes körű, a regisztráció, a jutalom és promóció igénybevételének részletei: www.vodafone.hu/ajanlo

KÉSZÜLÉKAJÁNLATUNK 2015. november 02-től visszavonásig, illetve a készlet erejéig, de legkésőbb 2016. január 31-ig érvényes egyedi flotta tarifával, 2 éves határozott idejű szerződéssel, új és meglévő flotta-előfizetőknek egyaránt. A vásárlás feltétele a „Flotta Együttműködési Megállapodásban” rögzített,az adott flotta kapcsolattartója által kibocsátott érvényes igazolás. A fenti készülékárak tartalmazzák az áfát, a készülékkedvezményeket, a készülékek teljes vételára a mindenkori aktuális flotta árlistában található:
www.vodafone.hu/flotta-arlista. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. A nem osztható adatopciók választása egyebekben opcionális, Flotta Go, Flotta Go+, Flotta Red EU tarifák esetén azonban nem vehetőe k igénybe. A választott adatopció havidíja a választott flotta tarifa havidíján felül értendő, 2 éves határozott idejű szerződéssel. Az adatopciók flotta egyedi tarifával vehetőek igénybe, visszavonásig. A nem osztható adatopciók havidíjában foglalt belföldi adatmennyiség felhasználása után további adatopció vásárlása lehetséges, ellenkező esetben az internet hozzáférés sebességét 0/0 Mbit/s sebességre lassítjuk a számlázási ciklus végéig. A számlázási egység egységesen 10 KB. Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt havi forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1-es pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s. Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Ha az Előfizető érdekkörébe tartozó ok miatt az Előfizetői Szerződés az adatopció igénybe vételét követő 2 éven belül megszűnik vagy az opció az Előfizető által lemondásra kerül, úgy a vásárláskor a határozott időre kötött opcióra tekintettel kapott készülékár kedvezményt köteles megfizetni, továbbá Előfizető az Előfizetői Szerződésben rögzítettek szerint esetlegesen fizetendő kötbéren túl, a határozott időre kötött opció kapcsán igénybe vett kedvezménnyel megegyező összegű kötbért is köteles megfizetni, a Lakossági ÁSZF 7.5 pontjában foglaltakkal összhangban. A tarifacsomagokhoz elérhető aktuális telefon- és eszközkínál atról és azok áráról a mindenkor érvényes flotta árlisták az irányadóak.

 

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.