Rólunk írták

Vezetéstudomány az Audi új egyetemi tanszékén

A győri Széchenyi egyetem az Audi döntő jelentőségű partnere – mondta Thomas Sigi professzor, az Audi AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja, aki Földesi Péter rektorral együtt aláírta a világcég ötödik tanszékének megalapításáról szóló oklevelet.

Tovább olvasom
VEZETÉSTUDOMÁNY AZ AUDI ÚJ EGYETEMI TANSZÉKÉN

A győri Széchenyi egyetem az Audi döntő jelentőségű vitapartnere – mondta Thomas Sigi professzor, az Audi AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja, aki Földesi Péter rektorral együtt aláírta a világcég ötödik tanszékének megalapításáról szóló oklevelet.

Vezetéstudomány és Szervezeti Kommunikáció Tanszék jött létre a győri egyetemen a felsőoktatási intézmény és a járműgyártó világcég együttműködésének eredményeként. A vadonatúj tanszék az Audi valós igényei alapján született meg, hangoztatta a rektor.

Tovább olvasom
Az Audi Hungaria megalapította ötödik tanszékét a Széchenyi István Egyetemen

• A Vezetéstudományi és Szervezeti kommunikációs Tanszék tovább szélesíti a képzési kínálatot

• Fontos lépés a személyügyi stratégia megvalósításáért

• Prof. h.c. Thomas Sigi, az AUDI AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja: „A képzés kompetenciáink alapja és a jövő innovációinak motorja“

Győr, 2014. november 18.– Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem együttműködése újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: A vállalat és az egyetem hosszú évek óta stratégiai partnerek, most közösen alapították meg a Vezetéstudomány és Szervezeti Kommunikáció Tanszéket. Prof. h.c. Thomas Sigi, az AUDI AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja, Dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora, Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatója és a jövőbeli tanszékvezető, Dr. Patrick Waldbuesser, az Audi Hungaria személyzeti és szervezetfejlesztési vezetője írták alá a mai napon az alapító oklevelet. Ezzel a motor- és járműgyártó egy újabb fontos lépést tett a személyügyi stratégiájának megvalósítása felé.

Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap 2018. május 21.
ELTE Bartók Béla Énekkarának koncertje 2018. május 25. 19:00 - 20:00
Szenátusi ülés 2018. május 28. 14:00 - 16:00