PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG!

A Magyar Börtönügyi Társaság pályázatot hirdet a büntetés-végrehajtási területen tudományos kutatási tevékenység támogatására. A pályázat célja, hogy a büntetés-végrehajtás számára aktuális és releváns témakörökben, szakmai-tudományos igényességgel megírt, adatelemzésen, hatásvizsgálaton, vagy empirikus felmérésen alapuló, fejlesztési döntéseket, innovatív megoldásokat támogató pályaművek szülessenek.

A pályázati felhívás IDE kattintva érhető el.
_____________________________________________

A Társaság céljai megalakulásától kezdve lényegében azonosak: a börtönügy korszerűsítésére  irányuló  törekvések  támogatása,  a  tudományos  kutatások szervezése  és  lebonyolítása,  a  börtönüggyel  kapcsolatos  ismeretek,  kutatási eredmények  terjesztése,  a  hiteles  tájékoztatás  elősegítése. 

Ennek  érdekében  a Társaság  konferenciákat,  szakmai  fórumokat,  ankétokat,  találkozókat  szervez, pályázatokat ír ki a büntetés-végrehajtás korszerűsítése tárgykörében.

A Magyar Börtönügyi Társaság örömmel látja a tagjai között azokat az elméleti és gyakorlati szakembereket, akik érdeklődnek a börtönügy aktuális kérdései és/vagy története iránt. Az MBT tagja lehet minden jogi- vagy magánszemély, aki az Alapszabályban foglaltakat elfogadja és az Alapszabály III. fejezetében részletezett feltételeknek megfelel.
 
Amenniyben az MBT tagja kíván lenni kérjük, hogy a Belépési Nyilatkozatot kitöltve jutassa el a Társaság Elnökségének részére.
A formanyomtatvány a kapcsolódó dokumentumokan található.
 
Az Alapszabály értelmében a tagság feltétele továbbá az éves tagdíj megfizetése. A tagdíj összege jelenleg 2.000Ft/év, nyugdíjasoknak és hallgatóknak 600Ft/év, jogi személyeknek 25.000Ft/év.

 

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.