Ösztöndíj autóipari gyártást tanuló egyetemistáknak

és szakmunkástanulóknak 

(Forrás: www.gyor.hu)

A Horváth Ede Díjat a 2007-es évben a Széchenyi István Egyetem két nappali tagozatos hallgatója és a Lukács Sándor Szakközépiskola 2 tanulója részére adományozza a kuratórium. Az egyetemisták 100 ezer Ft, a szakmunkástanulók 50 ezer Ft egyszeri ösztöndíjat, s hozzá díszoklevelet kapnak.

A jó tanulmányi eredmény mellett az autóipari gyártási ismeretekben való gyakorlati jártasság, az emberi példamutatás, a kézzel írt önéletrajz és pályázat szerepel a kívánalmak között. A Győr-Moson-Sopron és a Vas megyei pályázókat, a többgyermekes családból származókat az előzsűri előnyben részesíti. A pályázatot a két oktatási intézmény titkárságának címezve, "Horváth Ede Díj" megjelöléssel 2007. május 31-ig adhatják be a diákok, a hallgatók.

A kuratórium elnöke Horváth Edéné, Vali néni, az ösztöndíj névadójának özvegye. Tagjai: Fehérvári Alfrédné Horváth Borbála és ifj. Horváth Ede, dr. Kapolyi László akadémikus és dr. Krankovics István, a Kravtex Kft. igazgatója. Balogh József győri országgyűlési képviselő, Rákóczi Tibor, a Lukács Sándor Szakközépiskola igazgatója és dr. Kardos Károly egyetemi docens, a Széchenyi István Egyetem innovációs és fejlesztési rektorhelyettese a kuratórium állandó meghívottjai.

A két széchenyis hallgató 2007. szeptemberében, az egyetem tanévnyitó ünnepségén veszi át az ösztöndíj adományozásáról szóló díszoklevelet.

Események

Téli ünnepi nyitvatartási rend 2017. december 23. - 2018. január 1.
Munkaszüneti nap 2017. december 25. - 2017. december 26.