Műszaki szakoktató-jelöltek sikerei

(www.hircity.hu, 2011.04.11.)

Az Országos Tudományos Diákköri Konferenciák a szakmai megmérettetés igen fontos fórumai, a tudományos felkészültség próbái, amelyen immár négy évtizede eredményesen szerepelnek a győri Széchenyi István Egyetem mérnöktanár szakos hallgatói.

Talán nem véletlenül, hiszen a Műszaki Tanárképző Tanszék mindenkori vezetése igen nagy figyelmet fordít a diákköri tevékenységre.

A XXX. Jubileumi OTDK Pedagógiai - Pszichológiai - Andragógiai Szekcióját 2011. április 7-9. között  rendezték a Kecskeméti Főiskola Tanárképző Karán. A szekcióban 277 pályamunkát mutattak be a szerzők, többségük a nagy múltú egyetemek mesterszakos hallgatói voltak. Ezen a konferencián először vettek részt a győri Széchenyi István Egyetem végzős műszaki szakoktató szakos (BSc) hallgatói. A házi TDK-n továbbjutott 2 fő az országos megmérettetésen is derekasan helyt állt.

Széles Gábor „A felnőttképzés pszichológiai és módszertani kérdései” c. munkájával III. helyezést ért el, Szász Kadosa Mórt pedig az igen színvonalas prezentációjáért a zsűri külön dicséretben részesítette. Témája: „A lányok nevelését befolyásoló nézetek alakulása a történelem folyamán”. Mindkét hallgató témavezetője dr. Vásárhelyi Zsuzsanna szakvezető volt.

Események

Mikulásnap 2017. december 12.
Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (4. előadás) 2017. december 14. 16:00 - 18:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2017. december 23. - 2018. január 1.