Már díszíthetjük a „szeretem győrt” fát!

Tavaly első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal díszítették fel a Baross úti látogatóközpont előtti fát, amely az idén újra színes szalagokat ölt…

A kezdeményezés lényege a lokálpatriotizmus mellett az, hogy felhívja a győriek és a hozzánk látogató turisták figyelmét Győr egyedülálló értékeire, kulturális, építészeti és történelmi emlékeire. – foglalta össze lapunknak Tóthné Kardos Krisztina a Látogatóközpont vezetője, aki hozzátette, a piros, fehér, zöld szalagokra írt rövid üzenettel mindenki kifejezheti, hogy miért szereti Győr városát.

Elsőként dr. Somogyi Tivadar alpolgármester kötötte fel szalagját az ágakra, aki elmondta, Győr ma már egy pezsgő, színvonalas kultúrával, rendezvényekkel, nagyszerű sporteseményekkel rendelkező város, a belvárosi Széchenyi tér pedig egy igazi találkozási pont, ahol a győriek és a turisták egyaránt jól érzik magukat. „Nem véletlen, hogy Győr idegenforgalma az elmúlt években ugrásszerűen nőtt, ezért sokat tesz az önkormányzat és sokat tesznek a turisztikai szakma képviselői is.” Az alpolgármester Győr májusfájára ezt írta: „Győr egy élhető város kedves, barátságos emberekkel!” A Látogatóközpontot vezető Tóthné Kardos Krisztina következő üzenetet kötötte fel: „Számomra Győr a múltat, a jelent és a jövőt jelenti!” Jakab Petra, az önkormányzat idegenforgalmi referense a következőket írta az üzenethez passzoló zöld színű szalagra: „Ez a város imádja a sportot, és sikeres is benne! Hajrá Győr!”

Szalagot a Látogatóközpont munkatársaitól augusztus végéig kérhet bárki, aki szeretne részt venni a „Szeretem Győrt” fa díszítésében. A szalagra egy rövid üzenetet kell felírni, amely a „Miért szeretem Győrt?” kérdésre válaszol.

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.