Innovációs nap a győri egyetemen

Intelligens pendrive, 3D-s SUDOKU, görkorcsolya, kádlift, elektromos hajó hajtás – csak néhány példa a VII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron látható újdonságokból.

A hetedik alkalommal megrendezett esemény érdekes programot ígér azoknak, akik 2016. április 6-án, szerdán ellátogatnak a Széchenyi Egyetem aulájába. Harmincöt standon mutatkoznak be azok a találmányok, amelyek néhány év múlva talán a mindennapjaink részei lesznek. Elsősorban kisebb cégek, kezdő vállalkozások és egyéni fejlesztők innovatív találmányai tekinthetők meg, akik a bemutatkozási lehetőség mellett a kapcsolatépítés céljával jelentkeztek a rendezvényre.

Érdemes végigsétálni a bemutatott érdekességek között, amelyek hol az izgalmas alapötletükkel, hol hiánypótlóan praktikus mivoltukkal hívják fel magukra a figyelmet. A látogatók megismerhetik a balesetmentes közlekedés segítő Stop Hám-ot, megnézhetik kollaboratív robotokat, összecsukható, elektromos robogókat, de bemutatkozik a Seosiker on-line weboldal elemző eszköz is.

A 9.00–16.00 óra között ingyenesen látogatható kiállítás, amelyhez szakmai programok, előadások is kapcsolódnak, lehetőséget teremt arra, hogy egymásra találjanak a feltalálók és a befektetők, segítve a ma még csak prototípus fázisban lévő találmányok gyártásba kerülését.
Izgalmas napban lehet része annak, aki 2016. április 6-án ellátogat Győrbe, a Széchenyi István Egyetemre.

EYOF 2017

Események

Nyári záróvizsga időszak a jogász szakon 2017. március 1. - 2017. június 16.
Selejtezés leadási határideje 2017. április 24. 00:00 - 2017. május 9. 23:55
Finanszírozási forma módosítására jelentkezés 2017. április 24. - 2017. április 29.
Munka ünnepe 2017. május 1.