SZEhírek

Üzenik mindenkinek, aki hallja: tédékázni jó!

Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát és Tehetségnapot rendezett tegnap a Széchenyi István Egyetem. Huszonegy szekcióban százharmincnyolc diák mutatta be a zsűri előtt tudományos, illetve művészeti kvalitásait. Az egyetem mind a kilenc kara képviseltette magát. Tudomány és művészet kézen fogva jár ilyenkor a campuson, hogy előre vigye a világot.

Győr, 2018. április 26. – SZEhírek

Tovább

A húszéves Győr Symphonic Band láthatatlan hagyománya

A Győr Symphonic Band különleges ékszer a Széchenyi-egyetem Művészeti Karán. Idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. Az együttes sikeres két évtizedéről Szabó Ferenc karnaggyal beszélgettünk, akinek irányítása mellett a legnehezebb kortárs művekkel is sikerrel birkózik meg az egyetemi hallgatókból, szakközépiskolásokból álló zenekar.

Győr, 2018. április 25. - SZEhírek

Tovább

Aki szereti az állatokat, megérti Lilla kezdeményezését

Ha szeretik az állatokat, és át tudják érezni a jobb sorsra érdemes házi kedvencek helyzetét, akiket elhagyott, kidobott a gazdájuk, biztosan megértik Sinkó Lillát, a Széchenyi István Egyetem Pályázati Irodájának munkatársát. Csatlakozni fognak hozzá, és egy apró gesztussal segítik a Győri Állatmenhelyet.

Győr, 2018. április 24.

Tovább

Harminc év után felújítják a gyakorlóiskolát

Kerek három évtized telt el azóta, hogy az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolát utoljára felújították. Ezalatt több fenntartója volt a patinás oktatási intézménynek. Mióta a Széchenyi István Egyetemhez tartoznak, odafigyelést kapnak, és megkezdődhettek a felújítások is.

Győr, 2018. április 23. - SZEhírek

Tovább

Események

Munkaszüneti nap 2018. április 30.
Záróvizsga jelentkezési időszak 2018. április 30. 06:00 - 2018. május 14. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. május 1.
Elektronikus ZH nap 2018. május 2.