Hatszáz frissdiplomás indul a munkaerőpiacra

Hatszázharmincnyolcan vehették át záróbizonyítványukat, diplomájukat a győri Széchenyi István Egyetem ünnepi rendezvényein. A Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar nemzetközi igazgatási képzésén és annak mesterszakán 47-en végeztek. A jogi asszisztens felsőfokú szakképzést 23-an fejezték be. 

A képzést a győri Adyvárosi Móra Ferenc Szakközépiskola és a Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara közösen szervezte. 

A Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar szakjain 143 frissdiplomást köszöntöttek. Alapszakon a legtöbben, 71-en gazdálkodási és menedzsment, mesterszakon a legtöbb diplomát, 23-at a logisztikai menedzsment szakon adták ki.

Jól sáfárkodtunk a ránk bízott talentumokkal – hangzott el az egyetem diplomaosztóján. Fotó: Mészáros

Dr. Papp Ilona dékán a végzettek szüleit külön is köszöntötte beszédében: „A karunkon folyó gazdasági képzés színvonalát a szakma is elismeri, az országos felsőoktatási ranglista második helyezése méltán fejezi ki ezt."

A legnagyobb hazai mérnökképzési kar, a Műszaki Tudományi Kar ünnepségén 425 végzettet köszöntöttek. Mesterképzésben a legtöbb diplomát, huszonegyet a járműmérnöki szakon vehették át a végzettek. Alapképzésben legtöbben, harmincöten a gépészmérnöki szakon végeztek, közlekedésmérnöki oklevéllel huszonkilencen kezdhetik, folytathatják szakmai pályafutásukat. Az Esztergomi Géza Fejedelem Szakképzőben és a Győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskolában másfél évtizede indított gépipari mérnökasszisztens-képzés utolsó évfolyamán húszan kapták meg a végbizonyítványt.

Megjelenés helye:
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/hatszaz_frissdiplomas_indul_a_munkaeropiacra/2390030/ 

EYOF 2017

Események

Vizsgaidőszak 2017. május 16. - 2017. július 1.
Nyári záróvizsga időszak 2017. június 21. - 2017. június 30.
Áramszünet Mosonmagyaróváron 2017. június 23. 13:00 - 17:00
Diplomaátadó ünnepély - MK 2017. június 24. 14:00 - 15:00