Győri helyezés XX. Országos Irányítástechnikai Programozó Versenyen

2014. április 16-18 között került megrendezésre a Miskolci Egyetemen az intézmény Automatizálási és Infokommunikációs Intézeti Tanszékének szervezésében a XX. Országos Irányítástechnikai Programozó Verseny. A Felsőoktatási Irányítástechnikai Oktatásmódszertani Egyesület (FIOM) által immár huszadik alkalommal kiírt verseny célja az irányítástechnika, ezen belül a PLC programozás oktatási színvonalának emelése, az oktatók, hallgatók és ipari, kereskedelmi szakemberek kapcsolatának erősítése, a korszerű irányítástechnikai berendezések megismerésének elősegítése, a hallgatók közötti versenyszellem és kooperáció kialakítása, valamint a hallgatói munka elismerése.

A háromnapos rangos eseményen egyetemünket a „TAI” nevet viselő csapat tagjai képviselték: Bertók Bálint, Németh Zoltán és Szüts Gábor. Mindhárman a villamosmérnöki szak automatizálási szakirányán folytatják tanulmányaikat.

A „TAI”-sok az elméleti kérdéskörben az előkelő negyedik helyen végeztek, míg a gyakorlati feladatmegoldások terén elpártolt tőlük Fortuna, így végül összesítésben a huszonegy induló közül a tizenkettedikek lettek.  Mindez azonban nem szegte kedvét a csapattagoknak, mert eltökélt szándékuk, hogy jövőre újult erővel mérettetik meg tudásukat az ország legjobbjai között.

EYOF 2017

Események

Vizsgaidőszak 2017. május 16. - 2017. július 1.
Nyári záróvizsga időszak 2017. június 21. - 2017. június 30.
Diplomaátadó ünnepély - MÉK 2017. június 30. 15:00 - 17:00
Diplomaátadó ünnepély - DFK (jogász szak) 2017. július 1. 10:00 - 12:00