Győrben a Modern Képmesék

(www.edupress.hu, 2008-03-27)

A győri Széchenyi István Egyetemre érkezik a Modern képmesék roadshow április 2-án. 18 órától a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban többek között az Oscar díjra jelölt M. Tóth Gézával, az m1-en futó Modern Képmesék című animációs filmsorozat produkciós vezetőjével és Tóta W. Árpád szövegíróval is találkozhatnak az érdeklődők.

Az egyetemi hallgatók és oktatók számára nyitott és ingyenes rendezvénysorozat célja, hogy fórumot biztosítson a januárban kezdődött, közérdekű témákat újszerű formában feldolgozó animációs filmsorozattal kapcsolatos nézői vélemények, benyomások megfogalmazására. A vitaest másik kiemelt törekvése a társadalmi együttgondolkodás támogatása, a mindenkit érintő kérdések, problémák párbeszéd útján történő megvitatása.

A programon a Modern képmesék néhány epizódjának levetítését követően az érdeklődők megismerkedhetnek a filmsorozat létrehozásának folyamataival, körülményeivel, valamint bepillantást nyerhetnek a kulisszatitkokba is. Az est meghívott előadója a sorozat produkciós vezetője, a Maestro című alkotásáért korábban Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza, a szövegíró Tóta W. Árpád, valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs igazgatója, Lantos Gabriella. A fórum moderátora Galambos Péter lesz.

A Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban (Győr, Kálóczy tér 6.) tartott fórumra a belépés ingyenes. A programsorozat legközelebb április 9-én Miskolcra, majd 16-án Székesfehérvárra érkezik.

EYOF 2017

Események

Nyári záróvizsga időszak a jogász szakon 2017. március 1. - 2017. június 16.
Finanszírozási forma módosítására jelentkezés 2017. április 24. - 2017. április 29.
Munkaszüneti nap 2017. május 1.
Munka ünnepe 2017. május 1.