Fókuszban az energia!

Fókuszban az energia!Fókuszban az energia!

Legkönnyebben az energiaköltségeinken spórolhatunk! Hogyan csináljuk? Miből szerezzünk forrást? Hogyan legyünk még hatékonyabbak? A Piac & Profit ingyenes konferenciáján tájékozódhat a könnyen alkalmazható és kedvező megoldásokról.

A vállalati költségcsökkentés leghálásabb területe az energiaköltségek. Hatalmas megtakarítások érhetők el, s ezzel jelentős versenyelőnyre tehetünk szert, ha optimalizáljuk energiaköltségeinket, s fejlesztéseinket is ebbe az irányban valósítjuk meg. Jelentős energetikai fejlesztésre szánt EU-pályázati források jelent meg a közelmúltban, melyeket érdemes kihasználni. Ajánlatos az energiaszolgáltatók újabb és újabb ajánlatairól is naprakészen informálódni, s még kis különbségek esetén is azonnal szolgáltatót váltani. Fejlesztéseinknél pedig fontos szempont a környezettudatosság, a felelősségvállalás, s nem utolsósorban a kedvezményes, támogatott forrásszerzési lehetőségek.

A Piac & Profit Konferenciaközpont újabb rendezvényt szervez kis-és középvállalatok döntéshozói részére energiahatékonyság témában. A „Fókuszban az energia” című konferencia második állomásán november 6-án Győrben szó lesz többek közt az energiahatékonysági fejlesztésekre vonatkozó új uniós pályázatokról, kedvezményes forrásokról, nemzetközi energiatrendekről, passzívházról és könnyen alkalmazható megoldásokról. Előadóink hasznos tanácsokat, tippeket adnak optimális energiagazdálkodásunkhoz, melyeket szinte azonnal hasznosíthatunk üzletmenetünkben. A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

További felvilágosítás és információ:
Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : konferencia@piacesprofit.hu 

EYOF 2017

Események

Nyári záróvizsga időszak a jogász szakon 2017. március 1. - 2017. június 16.
Finanszírozási forma módosítására jelentkezés 2017. április 24. - 2017. április 29.
Munkaszüneti nap 2017. május 1.
Munka ünnepe 2017. május 1.