SZE hírek 2015/9. hét

A tartalomból...
  • 2/2015. sz. kancellári körlevél a Házipénztár (Ft) megszüntetéséről (KH hírek)
  • Meghívó dr. Pardavi László nyilvános vitájára (Tudományos hírek)
  • Egyetemi Informatikai Központ honlapja új helyen érhető el (Szervezeti változások)
  • Hétfőn Hatkor (Rendezvények)
  • Nagybőgő hangverseny (Kulturális események)
  • Ingyenes Microsoft Office 365 ProPlus alkalmazottak számára (Egyéb)

KH hírek

2/2015. sz. kancellári körlevél a Házipénztár (Ft) megszüntetéséről

Tájékoztatjuk az egyetem munkatársait, hogy a Házipénztár (Ft) működését 2015. március 31-től megszüntetjük. A Házipénztár (Ft) utolsó nyitvatartási napja 2015. március 30. Kérjük a megigényelt összegeket legkésőbb 2015. március 30-án átvenni szíveskedjenek. Az át nem vett összegeket bankszámlánkra visszafizetjük. Kérjük, hogy  március 31-től a beszerzések, szolgáltatások megrendelésénél (szóban és írásban is) a fizetés módját átutalással történő fizetésben határozzák meg.


Tovább olvasom

Tudományos hírek

Meghívó dr. Pardavi László nyilvános vitájára

Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolája ezúton tisztelettel meghívja Önt és munkatársait dr. Pardavi László főiskolai docens "A globális gazdaság vámjogának alapkérdései (különös tekintettel a preferenciális szerződésekre)" című doktori (PhD) értekezésének védésére és nyilvános vitájára. A védés és nyilvános vita időpontja, helyszíne: 2015. március 5. (csütörtök) 13.00 óra, SZE Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar, Deák-terem (9026 Győr, Áldozat utca 12. Földszint).


Tovább olvasom

Szervezeti változások

Egyetemi Informatikai Központ honlapja új helyen érhető el

Az Egyetemi Informatikai Központ honlapja a Széchenyi István Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzatának 2015. február 1-től érvényes változása miatt új helyen érhető el. A SZMSZ szerinti felépítést követve az új honlap címe http://mefi.sze.hu, ahol az informatikával kapcsolatos információk az "Egyetemi Informatikai Központ" menüpontban érhetők el. Kérjük, az esetleg a régi http://eimk.sze.hu oldalra mutató könyvjelzőket, hivatkozásokat szíveskedjenek az új oldalra mutató linkre javítani.


Tovább olvasom

Rendezvények

Hétfőn Hatkor

Az Egyetemi Lelkészség a szorgalmi időszakban hétfőn esténként 18 órakor várja az érdeklődőket a Hétfőn Hatkor rendezvényükre. A programban érdekes előadások és zenei műsor is található. 


Tovább olvasom

Kulturális események

Nagybőgő hangverseny

Kubina Péter, a Zeneakadémia professzora tart nagybőgő kurzust március 2-án 10 órától, a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola  Nagytermében, 14 órától a Varga Tibor Zeneművészeti Intézet Nagytermében. A szak mai nap zárásaként 17 órától hangversenyt tartunk az Intézet Nagytermében 2015. március 2-án 17 órakor, melyen közreműködnek a kurzuson résztvevő hallgatók, valamint  Kubina Péter, Cziglényi Ákos, Gábor József és Vitályos Balázs. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Tovább olvasom

Egyéb

Ingyenes Microsoft Office 365 ProPlus alkalmazottak számára

Az Tisztaszoftver Program keretében a Microsoft Office 365 ProPlus szolgáltatás elérhető az egyetem alkalmazottai számára is. A szolgáltatás igénybevételéhez az Egyetemi Informatikai Központ honlapjára kell bejelentkezni a központi címtári azonosítóval (eduID) és ez után lehet az űrlapon igényelni a szolgáltatást. A szolgáltatás többek között a következőket tartalmazza:


Tovább olvasom

Események

Nyári záróvizsga időszak 2018. június 20. 00:00 - 2018. június 29. 01:00
Diplomaátadó ünnepély-MUK 2018. június 23. 14:00 - 16:00
Szenátusi ülés 2018. június 25. 14:00 - 16:00
Diplomaátadó ünnepély-MÉK 2018. június 29.
Vizsgaidőszak vége 2018. június 30.