SZE hírek 2015/7. hét

A tartalomból...
  • 1/2015. sz. kancellári körlevél a külföldi kiküldetések rendjéről (KH hírek)
  • 10 országból érkeztek résztvevők az 1. Nemzetközi Hét eseményeire (Rendezvények)
  • Véradás (Rendezvények)
  • OPEV 2015 (Rendezvények)
  • ARCOK - A Montázs Fényvarázslók Senior Társaságának fotókiállítása (Kulturális események)
  • Frissdiplomásként az egészségügyi és a szociális intézményeket erősítik (Egyéb)
  • PET palack hulladékgyűjtési módjának felmérése (Egyéb)

KH hírek

1/2015. sz. kancellári körlevél a külföldi kiküldetések rendjéről

Egyetemünk csatlakozott a központosított közbeszerzési rendszerben a nemzetközi utazásszervezési keret megállapodásokhoz, tekintettel arra, hogy jogszabályi változás következtében már nem önként csatlakozó, hanem a központosított rendszer használatára kötelezett intézményi státuszunk lett


Tovább olvasom

Rendezvények

10 országból érkeztek résztvevők az 1. Nemzetközi Hét eseményeire

A Széchenyi István Egyetem a TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0002 ’Járműipari Felsőoktatási Kutatási Együttműködés’ pályázat támogatásával rendezte meg az 1. NEMZETKÖZI HETÉT a Gyakorlatorientált Felsőoktatás jegyében 2015. február 2-5 időszakban.


Tovább olvasom

Véradás

A Széchenyi István Egyetem továbbra is részt vesz az Országos Felsőoktatási Véradóversenyben, ahol már évek óta eredményesen szerepel Véradóinknak köszönhetően. Ennek keretében a 2014/2015-ös tanévben második alkalommal Véradást tartunk Egyetemünkön a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat közös szervezésében.


Tovább olvasom

OPEV 2015

opev 2015

A 2015. február 6-8. között rendezett versenyre 16 felsőoktatási intézmény csapata jelentkezett, köztük határon túli egyetem is. A zsűri idén is a szakmai élet rangos képviselőiből állt össze, a következő vállalatok képviseletében: NEMAK Győr Kft., KPMG, Auditvonal Kft., Audi Hungaria Motor Kft., Federal-Mogul Wipers Hungary Kft., Dana Hungary Kft., Rába Nyrt., Rába Futómű Kft., Cothec Kft., BUSCH - Hungária Kft., G.home Kft.


Tovább olvasom

Kulturális események

ARCOK - A Montázs Fényvarázslók Senior Társaságának fotókiállítása

A Széchenyi István Egyetem szeretettel meghívja Önt, kedves családját és barátait a Montázs Fényvarázslók Senior Társaságának ARCOK című fotókiállítására. A kiállítást megnyitja Prof. Dr. Rechnitzer János, egyetemi tanár, műgyűjtő.


Tovább olvasom

Egyéb

Frissdiplomásként az egészségügyi és a szociális intézményeket erősítik

A téli záróvizsga időszakban negyvenöten teljesítették a Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Intézete nappali és levelező képzésein a diplomaadási követelményeket, s tettek szombaton szakmai esküt a rektori jogarra. Közülük negyvenketten hölgyek, a férfiakat három fő, egy a nappalin, kettő a levelező képzésben végzett úr képviseli. A nappalis munkarendben huszonnyolcan diplomáztak. Huszonhatan az egészségügyi szervező szakon - huszonnégyen az egészségturizmus szakirányon, ketten az egészségbiztosítási képzésében - végeztek. Az ápolás és betegellátási szakon két frissdiplomást köszöntöttek. A levelezős képzésben tizenheten kaptak diplomát, a legtöbben, kilencen az ápolás és betegellátási képzésben, öten az egészségügyi szervező szakon végeztek, szociális munkás diplomát hárman vettek át.


Tovább olvasom

PET palack hulladékgyűjtési módjának felmérése

Tisztelt Kollégák!
Tisztelettel kérem Önöket, hogy szíveskedjenek az alábbi kérdőívet kitölteni, mellyel a doktori munkámat segítik. A kérdőív mindössze 5 kérdésből áll és kitöltése 2 percet vesz igénybe. A ide kattintva érhető el a kérdőív.
Köszönettel: Titrik Ádám
egyetemi tanársegéd, KVJT


Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.