SZE hírek 2015/3. hét

A tartalomból...
  • Előadói Estek 2015 tavasz (Rendezvények)
  • Beszámoló OBH - DF ÁJK helyezettek a tudományos pályázaton (Díjak/Elismerések/Kinevezések)
  • Duo ArsE koncertje (Kulturális események)
  • Japán hallgatók koncertje (Kulturális események)
  • Első helyen a Széchenyit (Rólunk írták)
  • Email címek megszűnése (Egyéb)

Rendezvények

Előadói Estek 2015 tavasz

Tisztelettel meghívjuk a győri egyetemi oktatókat, munkatársakat, doktoranduszokat és hallgatókat a Széchenyi István Egyetemen a 2014/2015. tanév II. félévében megrendezésre kerülő előadói estekre. Az előadásokon a résztvevők a mindennapi munkájukat érintő kérdések megoldásához kaphatnak gyakorlati segítséget.

 


Tovább olvasom

Díjak/Elismerések/Kinevezések

Beszámoló OBH - DF ÁJK helyezettek a tudományos pályázaton

Az Országos Bírósági Hivatal 2014 augusztusában országos tudományos pályázati felhívást tett közzé Mailáth György Tudományos Pályázat címmel. A pályázóknak a kiíró által meghatározott témák valamelyikét kellett tudományos igényű pályaművekkel feltárni. A beérkezett pályaműveket – szekciónként – szakmai zsűri bírálta el. Értékelésük alapján a Deák Ferenc Állam-és Jogtudományi Kar két hallgatói dolgozatát részesítették díjazásban.


Tovább olvasom

Kulturális események

Duo ArsE koncertje

Duo ArsE: Találkozások c. koncertje 2015. február 12-én, csütörtökön 18 órakor lesz az Egyetemi Hangversenyteremben (volt győri zsinagóga, Kossuth u. 5), Szaxofonon játszik Seleljo Erzsébet, hárfán Razvaljajeva Anasztázia.


Tovább olvasom

Japán hallgatók koncertje

2015. február 5-én, csütörtökön 18 órakor az Egyetemi Hangversenyteremben lesz a budapesti Zeneakadémián tanuló japán hallgatók koncertje lesz magyar és japán szerzők műveiből. A belépés díjtalan!


Tovább olvasom

Rólunk írták

Első helyen a Széchenyit

Arra törekszünk, hogy a jelentkezők első helyen válasszák a széchenyis mérnöki, informatikai, műszaki pedagógiai, jogi – igazgatási, közgazdasági vagy éppen egészségtudományi alap és mesterképzéseket, ezt mondta Híradónknak a Széchenyi István Egyetem Kommunikációs Központjának vezetője. A központ nyitott kapuk rendezvényre várta kedden az érdeklődőket, akik az egyetem oktatási kínálatát, a tanulmányok színes hátterét és a képzési követelményeket is megismerhették. A nagy sikerű program keretében egyetemi körsétákkal, laborlátogatásokkal és szaktájékoztató előadásokkal is segítették a leendő hallgatókat az informálódásban.


Tovább olvasom

Egyéb

Email címek megszűnése

Az elmúlt időszakban megnövekedett spam és adathalász levelek miatt a korábban használt @ szif.hu végződésű e-mail címeket az Egyetemi Informatikai Központ 2015. március 1-től meg fogja szüntetni.


Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.