SZE hírek 2014/8. hét

A tartalomból...
  • Az új választási rendszer kérdőjelei (Rendezvények)
  • "A jövő mobilitása" előadássorozat (Rendezvények)
  • Megszállják Győrt a Példaképek (Rendezvények)
  • Véradás (Rendezvények)
  • 4/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél (GMF hírek)
  • Letették a Dunakapu tér alapkövét (Városi hírek)
  • A költségvetésről (Városi hírek)
  • Spaller Endre: Áttörés előtt Győr-Moson-Sopron megye (Rólunk írták)
  • AUDI Lean Menedzsment (Audi hírek)

Rendezvények

Az új választási rendszer kérdőjelei

Február 20-án 17 órától a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar Deák-teremében kerül megrendezésre az Alkotmányjogi-és Politikatudományi-, valamint a Jogelméleti Tanszék közös szervezésében az Új választási rendszer kérdőjelei című rendezvény.


Tovább olvasom

"A jövő mobilitása" előadássorozat

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt a győri Széchenyi István Egyetem Belső Égésű Motorok Tanszékének (MT) a tizenkettedik A jövő mobilitása előadássorozatra, amely az Audi Akademie Hungaria és az Audi Hungaria Motor Kft. műszaki osztályának az együttműködésével csütörtökönként, 17.00 órától kerül megrendezésre.


Tovább olvasom

Megszállják Győrt a Példaképek

Ha tudni akarod

kit hívott meg magához Obama vacsorára, hogyan lehet webshopból meggazdagodni, ki az, aki már 12 évesen is milliókat keresett, vagy miért jó biznisz a matek záróvizsga,

akkor gyere el, és lesd el a sikereinket!


Tovább olvasom

Véradás

A Széchenyi István Egyetem továbbra is részt vesz az Országos Felsőoktatási Véradóversenyben, ahol már évek óta eredményesen szerepel Véradóinknak köszönhetően.

Ennek keretében a 2013/2014-es tanévben második alkalommal Véradást tartunk Egyetemünkön a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat közös szervezésében.


Tovább olvasom

GMF hírek

4/2014. sz. gazdasági vezetői körlevél

Téma: A 2014. évi beszerzési tilalom.


Tovább olvasom

Városi hírek

Letették a Dunakapu tér alapkövét

A Dunakapu tér alapkövét 2014. február 18-án, kedden helyezték el a mélygarázs mínusz harmadik szintjén.

Rendhagyó helyszínen tartottak ünnepséget kedden, hiszen a Dunakapu téri munkálatok kellős közepén, a leendő mélygarázs mínusz harmadik szintjén került a helyére a Dunakapu téri alapkő. Az eseményen Borkai Zsolt polgármester úgy fogalmazott, bár sok vita előzte meg a kivitelezést, ma már látványos szakaszába lépett az építkezés. Hozzátette, a Dunakapu tér korábbi állapota méltatlan volt gyönyörű belvárosunkhoz. A fejlesztés révén nem csak megszépül a tér, de a mélygarázs segítségével a parkolási gondok is enyhíthetők. Az már most látható, akár szabad szemmel is, hogy 21-ik századi technológiával készül a 21-ik századi beruházás.


Tovább olvasom

A költségvetésről

Borkai Zsolt polgármester és Fekete Dávid alpolgármester mutatta be a február 21-én a közgyűlés elé kerülő 2014-es városi költségvetés tervezetét.

Az idei évi főösszeg 36,3 milliárd forint, ami mintegy 800 millió forinttal több a tavalyinál. – mondta el a polgármester a büdzsével kapcsolatban. A költségvetés a fejlesztésekre nyolcmilliárd forintot tartalmaz, nem számítva az állami finanszírozású beruházásokat, így például a multifunkcionális csarnok, vagy a városi uszoda építését.


Tovább olvasom

Rólunk írták

Spaller Endre: Áttörés előtt Győr-Moson-Sopron megye

Győr-Moson-Sopron megye áttörés előtt áll - jelentette ki az Európai Unió új, 2014-ben induló kutatási és innovációs keretprogramját bemutató hétfői győri rendezvény előtt tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke.


Tovább olvasom

Audi hírek

AUDI Lean Menedzsment

A Széchenyi István Egyetem és Audi Hungaria Motor kft. közös tantárgya a Lean Menedzsment 2013. szeptemberében indult. A hallgatók Lean alapismereteket tanulnak, és az Audi Hungaria termelési rendszerét ismerik meg előadásokon és gyakorlati példákon keresztül.


Tovább olvasom

Események

Munkaszüneti nap 2017. október 23.
Elektronikus ZH nap 2017. október 25.
TMDK képzés - Dolgozat formázása 2017. október 25. 17:00 - 18:30
Levelezős konzultációs hétvége 2017. október 27. - 2017. október 28.