Awareness Program tájékoztató

Tisztelt Kollégák!

 

Az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársai előadást tartanak Egyetemünkön az Awareness Programjukról, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak, különösen azokat a kollégákat, akik a jövőben külföldi utazást terveznek.

 

Helyszín: Új Tudástér épület, ÚT 114-es terem 

Időpont: 2016. április 26., kedd 09:30

Időtartam: várhatóan kb. 60 perc

 Rövid leírás a programról: 

Awareness Program

 

Az Alkotmányvédelmi Hivatal a nemzetbiztonsági szempontból veszélyeztetett államigazgatási szinteken – jelen esetben K+F+I területek védelme, tudáskincs védelme -  indította el a biztonságtudatosságot fókuszba helyező, felvilágosító „Awareness programját”, amely az információbirtokosok részére személyre szabott tájékoztató előadásokat tart a Hivatal törvényben rögzített feladatkörével kapcsolatban.

 

Az Awareness program a Hivatalunk olyan nyílt tevékenysége, amelynek keretében szakembereink tematikusan összefoglalják az adott személyi kör részére az őket érintő biztonsági kérdéseket és a későbbiekben visszacsatolást adnak számukra a hozzájuk érkező jelzésekről. Konkrét ismereteket közlünk, amelyek segítségével Hivatalunk hozzá kíván járulni az egyes intézményekben dolgozó munkatársak biztonsági potenciáljának növeléséhez.

 

A prezentáció időtartama: kb. 60 perc, (PPT szemléltetés)

 

Az előadás tematikája elsősorban a kutatási projektekben megjelenő személyi körre fókuszál, kiemelve a külföldi konferenciákon történő megjelenéseket.

                                                                                                 

Az előadás célja, hogy aktualitások (külföldi nemzetbiztonsági szolgálatok kapcsolat felvételi módszerei), gyakorlati tanácsok (biztonságtudatos viselkedés külföldön), konkrét ötletek bemutatásával segítsük a hallgatóságot, a humánbiztonság, a fizikai biztonság, valamint az informatikai biztonság területén.

EYOF 2017

Események

Nyári záróvizsga időszak a jogász szakon 2017. március 1. - 2017. június 16.
Finanszírozási forma módosítására jelentkezés 2017. április 24. - 2017. április 29.
Munkaszüneti nap 2017. május 1.
Munka ünnepe 2017. május 1.