Átvette Audi A3 Limousine-ját az első magyar vásárló az Audi Hungariánál

  • Audi A3 Limousine: az első, teljes egészében Győrben készült Audi
  • Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató: "Egy lenyűgöző autó egy erős csapattól, egy hatékony gyárból."

Győr, 2013. november 4. – A teljes egészében Győrben készült Audi A3 Limousine első magyar vásárlója átvette autóját az Audi Hungariánál.

Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató és Radnóti Zoltán, a Porsche Győr igazgatója a mai napon adták át Tóth Hajnalkának új Amalfi fehér limuzinja kulcsát. Az autó 2.0 TDI (150 LE) motorral és sokrétű extrákkal felszerelt, mint például Audi Sound System, MMI Radio, Bluetooth, LED-fénytechnika és Xenon Plus fényszórók.

"Örülök, hogy a  mai napon az első magyar A3 Limousine vásárlót köszönthetem itt" – mondta Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató. "Ez csak egy erős csapattal és egy hatékony gyárral lehetséges. Ezzel a modellel az Audi az egyik legnagyobb globális piaci szegmensben, a prémium-kompakt osztályban jelenik meg. Biztos vagyok benne, hogy az autó Magyarországon is számos vásárlóra talál majd."

Az Audi A3 Limousine formavilága az Audi sportosan elegáns karakterét képviseli. A dinamikus négyajtós az A3 modellsorozat valamennyi erősségét egyesíti a könnyűépítésnek köszönhető alacsony tömegtől, az erős és nagy hatékonyságú hajtásrendszerekig. Emellett a modell számos high-end infotainment-berendezést és vezetést támogató rendszert kínál- ilyenek például az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatások, az Audi side assist vagy az Audi active lane assist.

Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2017/18. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:00
Tantárgyválasztás a 2017/2018. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 26.